Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı esna opsiyonel olarak hileınan hidrolik posta ile elan pıtrak kullanma sağlanabilir.

Göreceksiniz ki bu paye erdemli nitelikli yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet için tercih edilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı berk ve dayanıklı bir binaya sahiptir ve rahatlıkla pert görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Nitekim yangınlardan korunmak için üs olan yangın merdivenleri çoğu Yangın Kapısı yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bâtınin epey sorunlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Report this wiki page